Megazone Laser Tag

—despre joc—

Ce inseamna?

Laser tagul este un joc high-tech indoor, de lupta virtuala, complet nedureros, dar extrem de antrenant si incitant, accesibil tuturor, de la 6 - 60 ani. Foloseste un super echipament NEXUS PRO cu led-uri ultraluminoase in 8 culori ce cantareste doar 1,8 kg.Cum se joaca?

Megazone Timisoara dispune de 20 de echipamente de ultima generatie NEXUS PRO; acestea, compuse din vesta si arma, reprezinta cel mai bine vandut produs din industrie din 2006 pana in prezent si deservesc pana la 5 echipe. Jucatorii sunt condusi in VESTING ROOM, au parte de un instructaj rapid din partea personalului, se echipeaza si incep " vanatoarea".


Un joc dureaza 20 de minute, timp in care 600 mp de arena multilevel sta la dispozitia "combatantilor". Arena dispune de 2 baze, dar si de 2 mine care trag aleatoriu in jucatori, facand astfel jocul mult mai incitant. Exista, de asemenea, 2 energizere, unde iti poti incarca vietile si munitia.


Software-ul de monitorizare de pe veste inregistreaza activitatea jucatorilor (adica cine pe cine a tintit si de cate ori) si emite cu acuratete, la finalul jocului, o fisa de scor in timp real, datorita celui mai avansat sistem radio din industrie.


rezerva acum

Informatii si rezervari pentru locatia din incinta Bega Lipovei sunati la 0731041756 ! Multumim pentru intelegere!